ca Catalan en English fr French es Spanish

Qui som

Valorar aquest article
(5 vots)

La Fira del Vi Solidari neix de la voluntat de 7 cellers dur a terme alguna activitat solidària que expressi la relació del món del vi amb la realitat de la societat en què s’inscriu .

Els impulsors del projecte van ser Orto vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt, Celler El Masroig i Mas de l'Abundància. Actualment continuen en la iniciativa tots els cellers excepte El Vi a Punt i Mas de l’Abundància. Des de l’any 2016 Masroig vi solidari compta amb el suport de la DO Montsant.

Aquesta voluntat es concreta aviat en un objectiu clar: contribuir a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant. I fer-ho des de l’àmbit que els és propi: el vi.

fotoQuisom 300x207El món del vi, arrelat a la quotidianitat del nostre poble, vol aportar el seu gra d’arena a aquesta causa i per això juntament amb l’Obra Social Sant Joan de Déu de Barcelona, s’enceta aquesta aventura.

Així que es planteja a altres possibles còmplices, primer a partir de les relacions més properes i directes, després exposant la proposta al poble, a les associacions, a les entitats i a les institucions, la resposta és magnífica.Tothom hi vol ser, tothom hi vol col•laborar i sorgeixen propostes, aportacions, suggeriments i idees lluminoses de part d’uns i altres, petits i grans, marrotxans i prioratins, que viuen aquí o que viuen arreu.

El resultat és una gran festa on tothom hi és i hi participa activament amb el que sap fer, i amb el que pot fer. Una festa que és un èxit vista des de diferents òptiques. Un èxit de recaptació, un èxit d’assistència i, sobretot un èxit d’implicació real de la bona gent, que sap estar a l’alçada quan la causa s’ho val.

Seguirem!

Llegir 11528 vegades Darrera modificació el Dijous, 20 abril 2017 16:29
Més en aquesta categoria: El vi solidari »
Inicieu sessió per enviar comentaris